Laan van de Kreeft 90     
7324 BX Apeldoorn
055-366 59 22

U bevindt zich hier: HomeOver ons

ASN Groep

IJzersterk in Schadewerk

ASN Autoschade

De ASN Groep is een professionele franchiseformule in autoschadeherstel, die bestaat uit meer dan 81 schadeherstelvestigingen. ASN is een gewaardeerd partner voor volmachten, verzekeraars, leasemaatschappijen en fleetowners. Naast het kwalitatieve herstel van personenauto’s en lichte bedrijfswagens, realiseert ASN tevens een klantvriendelijk en kosten efficiënt totaal proces. Dit wordt door onze klanten gewaardeerd met een 9,0.

Vanaf het ontstaan van de ASN Groep is ASN Autoschade Pouw Apeldoorn een vast lid en meerdere malen gekozen als beste ASN bedrijf.

Historie

Al meer dan 40 jaar een begrip

Het familiebedrijf is opgericht door Jan Pouw. Sinds 1992 heeft zijn zoon Ron Pouw de leiding overgenomen. Als autoschadehersteller is POUW autoschade een begrip voor de regio. Na 35 jaar op de locatie aan de Sleutelbloemstraat 35 in Apeldoorn gewerkt te hebben werd deze te klein en is er in 2008 gekozen voor nieuwbouw. Het nieuwe pand aan de Laan van de Kreeft 90 (Bedrijventerrein Apeldoorn Noord) is eenvoudig te vinden,  voldoet aan alle kwaliteitseisen en kan daardoor ook scherp concurrerend werken. 

GO_TO_TOP