Laan van de Kreeft 90     
7324 BX Apeldoorn
055-366 59 22

U bevindt zich hier: HomeSchade melden

Bel direct

055 - 366 59 22. 

Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Na kantoortijd wordt u doorverbonden met ons contactcenter.

Schadeherstel zelf betalen

Schade voor eigen rekening?

Bij ASN Autoschade Pouw Apeldoorn bent u goedkoper uit!

Heeft uw auto een deuk, kras of erger? Dekt uw verzekering de schade niet of wilt u hier geen aanspraak op maken. Laat dan door ons een offerte maken.

Vaak bent u goedkoper uit dan u denkt door onze efficiënte werkwijze en aanpak. Uiteraard blijft ook in dit geval de 4 jaar Bovag garantie gegarandeerd.

Online schade melden

Eenvoudig en snel

Geen tijd om even langs te rijden voor het maken van een afspraak? U kunt uw schade eenvoudig online aanmelden. Na de melding nemen wij contact met u op om een afspraak te maken. Indien gewenst komen wij bij u thuis om uw schademelding op te nemen.

Online schade melden

 

 

Schadeafhandeling

Stap 1: 

Bij letselschade of flinke materiële schade moet u altijd de politie bellen en (eventueel) een ambulance. Maak indien mogelijk foto’s op de plaats van het ongeval en markeer de plaats van de schadevoertuigen. Bij geringe materiële schade en als de betrokken partijen het met elkaar eens zijn over de toedracht, hoeft de politie niet te worden ingeschakeld. Zorg er te allen tijde voor dat het schadeformulier door beide partijen juist en volledig is ingevuld en ondertekend. Klik hier voor het openen van het schadeformulier.

Stap 2: 

Zijn er getuigen? Informeer naar hun naam en adres en schrijf dit op. Of noteer het kenteken van de auto van de getuige(n) als u deze niet heeft kunnen spreken. Getuigen kunnen een beslissende stem hebben als er verschillende lezingen zijn van een aanrijding.

Stap 3: 

Kunt u niet meer verder rijden? Dan moet een sleepdienst ingeschakeld worden. Op uw groene kaart staat bijna altijd het telefoonnummer van de alarmcentrale van uw verzekering. De alarmcentrale regelt met een sleepbedrijf dat uw auto bij ASN POUW Apeldoorn wordt gebracht. De berger brengt de kosten in rekening bij de alarmcentrale en die zorgt er vervolgens voor, dat deze bij uw verzekeraar worden gedeclareerd.

Stap 4: 

Bel ASN Autoschade Pouw Apeldoorn of regel uw schade online, wij verzorgen voor u de rest!

Bel:  055-366 59 22

Download Schadeformulier

Download schadeformulier

GO_TO_TOP