Laan van de Kreeft 90     
7324 BX Apeldoorn
055-366 59 22

U bevindt zich hier: HomeSchade meldenSchadeafhandeling

Schadeafhandeling

Stap 1: 

Bij letselschade of flinke materiële schade moet u altijd de politie bellen en (eventueel) een ambulance. Maak indien mogelijk foto’s op de plaats van het ongeval en markeer de plaats van de schadevoertuigen. Bij geringe materiële schade en als de betrokken partijen het met elkaar eens zijn over de toedracht, hoeft de politie niet te worden ingeschakeld. Zorg er te allen tijde voor dat het schadeformulier door beide partijen juist en volledig is ingevuld en ondertekend. Klik hier voor het openen van het schadeformulier.

Stap 2: 

Zijn er getuigen? Informeer naar hun naam en adres en schrijf dit op. Of noteer het kenteken van de auto van de getuige(n) als u deze niet heeft kunnen spreken. Getuigen kunnen een beslissende stem hebben als er verschillende lezingen zijn van een aanrijding.

Stap 3: 

Kunt u niet meer verder rijden? Dan moet een sleepdienst ingeschakeld worden. Op uw groene kaart staat bijna altijd het telefoonnummer van de alarmcentrale van uw verzekering. De alarmcentrale regelt met een sleepbedrijf dat uw auto bij ASN POUW Apeldoorn wordt gebracht. De berger brengt de kosten in rekening bij de alarmcentrale en die zorgt er vervolgens voor, dat deze bij uw verzekeraar worden gedeclareerd.

Stap 4: 

Bel ASN Autoschade Pouw Apeldoorn of regel uw schade online, wij verzorgen voor u de rest!

Bel:  055-366 59 22

Download Schadeformulier

Download schadeformulier

GO_TO_TOP